DR. DRINK

Kako radi Digitalni aparat za koktele

Dr. Drink aparat za koktele inovativno rješenje u svijetu miksologije

Aparat za koktele jednostavan je za uporabu. Zaboravite na teške i neobjašnjivo velike uređaje, softver koji je često kompliciran, na nefunkcionalne koncentrirane kapsule ili premikse u kojima ne znate koliko E brojeva možete pronaći, sada možete koristiti vlastite sastojke i točno znati proizvodni trošak svakog pića.

Dr.Drink Digitalni Aparat za Koktele radi na vrlo jednostavan način, olakšavajući proces pripreme koktela i osiguravajući konzistentnost okusa. Evo osnovnog načina rada:

  1. Odabir recepta: Korisnik odabire željeni koktel s liste recepata koji su unaprijed programirani u aparat za koktele ili samostalno dodaje svoje recepte putem sučelja.
  2. Doziranje sastojaka: Nakon odabira recepta, aparat za koktele automatski dozira potrebne sastojke u omjerima navedenim u receptu. Svaki sastojak se precizno dozira kako bi se osigurala konzistentnost okusa.
  3. Miješanje: Nakon doziranja sastojaka, barmen ih miješa kako bi se ravnomjerno sjedinili i stvorio savršeno uravnotežen koktel.
  4. Posluživanje: Nakon završetka miješanja, koktel je spreman za posluživanje.
  5. Čišćenje: Nakon korištenja, aparat se lako čisti, pritiskom na dugmad za automatsko čišćenje i traje svega nekoliko minuta.

Digitalni aparat za kokotele koristi sofisticiranu tehnologiju kako bi automatizirao proces pripreme koktela, pružajući brzu, jednostavnu i pouzdanu uslugu kako biste uživali u vrhunskim koktelima bez potrebe za stručnim barmenom.

Zašto kupiti Digitalni Koktel Aparat?

SAVRŠENI KOKTELI

Nije važno tko koristi uređaj, kokteli će uvijek biti savršeno isti

PREKO 100 UNAPRIJED POSTAVLJENIH RECEPATA

Više od 100 unaprijed postavljenih recepata, uz mogućnost kreiranja i pohranjivanja personaliziranih koktel recepata

PRIPREMA ZA 10 SEKUNDI

Vrijeme posluživanja je znatno smanjeno (10 sekundi / koktel), više prodanih pića, veća zarada

BRZI POVRAT INVESTICIJE

Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, čini čuda na eventima s preko 300 gostiju, amortizacija već s 5-6 događaja

Telefon: 095 3 999 000

Email: info@cornux.hr    Ovaj kontakt obrazac prikuplja vaše osobne podatke koji će se koristiti za komunikaciju s vama vezano uz vaš zahtjev u ovoj kontakt formi. Informacije koje ste nam ustupili bit će pohranjene zajedno sa zaprimljeno porukom sukladno Uredbi o zaštiti podataka i neće se koristiti u druge svrhe, a brišu se periodički po zaključivanju konverzacije.