Pravila privatnosti

Ova Pravila o privatnosti opisuju pravila Cornux d.o.o., Placa 13, 51500 Kornić, Hrvatska, email: kontakt@ddrink.hr, telefon: +385 95 3 999 000 o prikupljanju, korištenju i otkrivanju vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu ( https://drink.hr ) – u daljnjem tekstu usluga. Pristupom ili korištenjem usluge, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ukoliko ne pristajete na isto, molimo vas da ne pristupate niti koristite uslugu.
Ovu Politiku privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez ikakve prethodne obavijesti i objavit ćemo revidiranu Politiku privatnosti na usluzi. Revidirana Pravila stupaju na snagu od dana kada se revidirana Pravila objave ovdje na stranici, a vaš kontinuirani pristup ili korištenje Usluge predstavljat će vaše prihvaćanje revidirane Politike privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

Podaci koje prikupljamo:
Prikupit ćemo i obraditi sljedeće osobne podatke o vama ukoliko nam ih svojevoljno ustupite:
Ime
E-mail adresa
Kontakt telefon

Kako koristimo vaše podatke:
Podatke koje prikupljamo o vama moguće je koristiti u sljedeće svrhe:
Marketing/Promocija
Ciljano oglašavanje
Zaštita stranice

Zadržavanje Vaših podataka:
Zadržat ćemo vaše osobne podatke kod nas od 90 dana do 2 godine nakon što korisnik ukine račun ili onoliko dugo koliko su nam potrebni za ispunjenje svrhe za koju su prikupljeni, kao što je navedeno u ovim Pravilima privatnosti. Možda ćemo trebati zadržati određene podatke dulje razdoblje kao što je vođenje evidencije/izvješćivanje u skladu s važećim zakonom ili iz drugih legitimnih razloga kao što je provedba zakonskih prava, sprječavanje prijevare itd. Preostali anonimni podaci i zbirni podaci, od kojih vas nijedan ne identificira (izravno ili neizravno), mogu se pohraniti na neodređeno vrijeme.

Vaša prava:
Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možete imati pravo na pristup i ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka ili primanje kopije vaših osobnih podataka, ograničiti ili usprotiviti se aktivnoj obradi vaših podataka, zatražiti od nas da podijelimo (prenesemo) vaše osobne informacije drugom subjektu, povlačenje bilo kakvog pristanka koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje pritužbe zakonskom tijelu i takva druga prava koja mogu biti relevantna prema primjenjivim zakonima. Za ostvarivanje ovih prava možete nam pisati na kontakt@ddrink.hr. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s važećim zakonom.
Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih podataka ili povučete privolu za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.

Kolačići.
Da biste saznali više o tome kako koristimo te i vašim izborima u vezi s ovim tehnologijama praćenja, pogledajte našu Politiku kolačića.

Sigurnost:
Sigurnost vaših podataka važna nam je i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlaštenu promjenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i posljedično, ne možemo osigurati ili jamčiti apsolutnu sigurnost bilo koje informacije koju nam prenesete. Sukladno tome ustupanje informacija činite na vlastitu odgovornost.

Veze trećih strana i korištenje vaših podataka:
Naša usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice kojima ne upravljamo. Ova Pravila o privatnosti ne bave se politikom privatnosti i drugim praksama bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojim web mjestom ili uslugom koja može biti dostupna putem poveznice na usluzi. Savjetujemo vam da pregledate politiku privatnosti svake stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.

Služba za žalbe/zaštitu podataka:
Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obradom vaših podataka koji su dostupni kod nas, možete se obratiti na adresu Cornux d.o.o., Placa 13 51500 Kornić ili email: kontakt@ddrink.hr. Riješit ćemo vaše nedoumice u skladu s primjenjivim zakonom.

Privacy Policy generated with CookieYes.